Одноразовий контейнер із харчової алюмінієвої фольги SPT51L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випікання різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам у ньому зручно зберігати, заморожувати та розігрівати, транспортувати їжу на роботу або пікнік.Упаковка та посуд з алюмінієвої фольги дає змогу домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі її смакові. Характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дає змогу мінімізувати час на приготування, заморожування та повторне розігрівання страви. Якщо до вас незамінно нагрували гості, рекомендуємо швидко приготувати: Картопля, запечена із сиром, цибулею і болгарським перцем Картопля, запечена з двома видами сиру — цікава гарнір або самостійна страва. По суті, це запіканка з картоплі в сметанно-сирному соусі, з цибулею і солодким перцем, під сирною скоринкою. Припаде трохи повозитися з підготовкою, але результат того вартий. Продукти (на 4 порції) Картопля — 300 г Сир копчений — 100 г Сир твердий — 100 г Цибуля ріпчаста — 50 г. Лук зелений — 50 г (за смаком) Перець болгарський — 100 г Сметана — 3 ст. ложки Маонез — 3 ст. ложки Сіль — за смаком Покроковий рецепт: 1.Почуйте все інгредієнти. 2.Картофель почистьте, наріжте середніми шматочками. Відваріть картоплю впродовж 12 хвилин після закипання. 3.Копчений сир і зелена цибуля дрібно наріжте. 4. Сметану змішайте з майонезом. Додайте копчений сир із цибулею, перемішайте, посоліть на смак. 5. Солодка перець і репчаста цибуля почистьте та наріжте півкільцями. Твердий сир натріть на тертці. Духовку увімкніть і розігрійте до 180 градусів. 6.Картофель, зварений до напівготовності, викладіть у жароміцну форму. 7. Залийте приготованим сметановим соусом із копченим сиром і зеленим луком. 8.Викладіть зверху нарізаний репчастий лук і болгарський перець. 9. Посипте все твердим сиром. Запікайте картоплю в духовці приблизно 30 хвилин. Картопля, запечена із сиром, цибулею й болгарським перцем, готова. Смачного! PS Дозволено фотко страви.