88,20 ₴/пач
Показати оптові ціниКомплекту одноразових контейнерів з харчової алюмінієвої фольги SPT546L ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, бісквітів, пирогів і кішів з різноманітними начинками, а також підійде для запікання м'ясних страв, приготування домашніх ковбас. Комплектація: 5 штук Ритм життя постійно прискорюється!!! Людина, намагаючись заощадити час, вибирає для своїх обідів і вечерь готові страви. Часто виробники заморожених напівфабрикатів: м'ясних, овочевих, піц, десертів, готових обідів і вечерь, упаковує ці продукти в легкі алюмінієві контейнери, накриті фольгою і герметично запаяні. Різні кафе і ресторани, обслуговування банкетів, кондитерські, авіалінії і навіть прості домогосподарки використовують для доставки і приготування своїх страв харчові контейнери з алюмінію. Крім очевидної зручності і простоти у використанні, такі контейнери є максимально екологічно чистими, так як алюміній – стовідсотково матеріал, що переробляється. Він безпечний в експлуатації, не токсичний і не виділяє шкідливих речовин при нагріванні, як пластик, та зберіганні (фольга не пропускає вологу і дозволяє зберігати свіжість продуктів в холодильнику). Ще одне рідкісне і корисне якість – такі контейнери не бояться різких перепадів температур. Можна просто дістати продукт з морозильної камери і почати розігрівати в мікрохвильовій печі. Упаковка не буде тріскатися або деформуватися, а продукт розігріється більш рівномірно і ретельно, зберігаючи смак і аромат. Хоча алюмінієвий харчової контейнер тонкий і легкий, він, тим не менш, досить міцний і добре переносить транспортування. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Лагман з куркою Лагман є традиційним національним блюдом середньоазіатських народностей. Готується страва з м'яса (баранини) з овочами і локшиною. Я вирішила приготувати лагман на свій лад - з того, що було. Отже, готуємо лагман з курки. Продукти Курка - 500 г Цибуля ріпчаста - 200 г Помідор - 150 г Морква - 150 г Перець болгарський - 100 г Паста томатна - 2 ст. л. Макароны (лапша длинная) - 100 г Масло подсолнечное - 2 ст. л. Перец черный молотый Соль мелкая Как приготовить лагман из курицы: 1. Курицу вымыть, нарезать кусочками. На сковороде разогреваем масло, и обжариваем курицу в течении 10 мин. 2. Лук нарезаем полукольцами и добавляем к курице. Обжариваем в течении 10 минут. 3. Морковь нарезаем кубиками и отправляем к мясу и луку. Тушим 5 минут. 4. Помидор обдать кипятком и снять кожицу. Нарезаем помидоры и перец кубиками, добавляем к мясу с овощами. Также добавляем томатную пасту, перец, соль. 5. Перемешиваем и тушим под закрытой крышкой 15 минут. 6. Відварюємо макарони і перемішуємо з куркою з овочами. В результаті вийшов лагман з курки, нехай не класичний, але дуже смачний! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Пластик |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5,7 см |
Діаметр верху | 19,2 см |
Діаметр дна (низа) | 16,8 см |
Довжина | 20,5 см |
Кількість в упаковці | 5 шт |
Кількість в ящику | 20 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 1440 мл |
Розмір зовнішній | 192мм*57мм |
Внутрішній розмір | 168мм*57мм |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Форма | Кола |
Колір виробу | Сріблястий |