Бамбуковые палочки для шашлыка незаменимый аксессуар в любом кафе или ресторане, среди блюд которого присутствует шашлык. Стеки представляют собой палочки, на которые надеваются заранее промаринованные кусочки мяса в сочетании со специями или овощами – помидорами, луком и зеленью. Затем мясо обжаривается на углях при высокой температуре. После финальной стадии приготовления, когда мясо равномерно прожарено, получается очень вкусный и сочный шашлык.
Бамбукові палички не тільки сприяють смачного приготування м'яса, але і надають продукту закінчений і досконалий вигляд. Температура займання бамбука дуже висока, тому саме бамбукові стеки є найкращим рішенням для будь-якого шашлику з свинини, баранини або яловичини.
Дерев'яні палички-стеки для шашлику з бамбука незамінна річ для приготування страв на пікніку, вечірці. Стеки для шашлику бамбукові – це одноразові шампури (шпажки) для м'ясних страв з яловичини, баранини, курки, риби. Бамбукові стеки використовуються для ефектної подачі страв із фруктів, грибів і овочів. Бамбукові палички також застосовуються в японській
кухні в процесі приготування якіторі. При використанні для приготування страв на вогні дерев'яні шампури попередньо замочують у воді.