Бамбукові палички для шашлику незамінний аксесуар у будь-якому кафе чи ресторані, серед страв якого є шашлик. Стеки являють собою палички, на які надіваються заздалегідь промариновані шматочки м'яса в поєднанні зі спеціями або овочами – помідорами, цибулею і зеленню. Потім м'ясо обсмажується на вугіллі при високій температурі. Після фінальної стадії приготування, коли м'ясо рівномірно просмажене, виходить дуже смачний і соковитий шашлик.
Бамбуковые палочки не только способствуют вкусному приготовлению мяса, но и придают продукту законченный и совершенный вид. Температура возгорания бамбука очень высока, поэтому именно бамбуковые стеки являются наилучшим решением для любого шашлыка – из свинины, баранины или говядины.
Дерев'яні палички-стеки для шашлику з бамбука незамінна річ для приготування страв на пікніку, вечірці. Стеки для шашлику бамбукові – це одноразові шампури (шпажки) для м'ясних страв з яловичини, баранини, курки, риби. Бамбукові стеки використовуються для ефектної подачі страв із фруктів, грибів і овочів. Бамбукові палички також застосовуються в японській
кухні в процесі приготування якіторі. При використанні для приготування страв на вогні дерев'яні шампури попередньо замочують у воді.