1 099,56 ₴/пач
Показати оптові ціниОдноразовый контейнер из пищевой алюминиевой фольги SP88L является самым популярным в предлагаемом нами ассортименте продукции. Идеально подходит для выпечки разнообразных кондитерских изделий, а также приготовления запеканок, овощных и мясных блюд. Благодаря своим оптимальным размерам в нем удобно хранить, замораживать и разогревать, транспортировать еду на работу или пикник.Упаковка и посуда из алюминиевой фольги позволяет добиться лучшего внешнего вида блюда, а также сохраняет все его вкусовые характеристики благодаря барьерным свойствам алюминия. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Ліниві голубці в духовці Коли хочеться голубців, а часу на їх приготування немає, виручає лінивий варіант приготування цієї страви. Продукти Фарш м'ясний - 500 г Капуста білокачанна - 500 г Рис круглозерний - 0,5 склянки Яйце - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 150 г Морква - 150 г Часник - 2 зубчики Олія соняшникова - 1 ст. ложка Перец чёрный молотый - по вкусу Соль - по вкусу * Для соуса: Томатная паста - 2 ст. ложки + 1 стакан воды или томатный сок - 1 стакан * Для подачи: Сметана - по вкусу Зелень свежая - по вкусу Как приготовить ленивые голубцы в духовке: 1. Капусту мелко нарезать и залить кипятком минут на 10. Откинуть капусту на дуршлаг и дать жидкости стечь. 2. Рис помыть и отварить на небольшом огне до полуготовности, примерно 10-12 минут после закипания. 3. Лук очистить и мелко нарезать. Морковь очистить и натереть на крупной тёрке. Чеснок очистить и выдавить через пресс. 4. Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій олії протягом 7 хвилин на середньому вогні. 5. Змішати фарш, капусту, рис і обсмажені овочі. Додати яйце, чорний мелений перець, подрібнений часник і сіль. Все добре перемішати. 6. З фаршу мокрими руками сформувати котлети. 7. Томатну пасту розвести водою. Викласти котлети в форму для запікання, залити томатною пастою, розведеною у воді (або томатним соком). 8. Включити духовку і розігріти до 180°С. Запікати ліниві голубці в духовці протягом однієї години. 9. Подавати ліниві голубці зі сметаною і свіжою зеленню. На гарнір до голубців можна подати відварну картоплю або картопляне пюре. Приємного апетиту! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5,3 см |
Довжина | 25.5 х 18.5 см |
Кількість в упаковці | 50шт |
Кількість в ящику | 10 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 2000мл |
Розмір зовнішній | 24 х 17 см |
Внутрішній розмір | 21.8 х 14.8 см |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |