Паперові форми для
випічки кексів, мафінів, пасок - це ідеальне винаходу, вони не дорогі, різноманітні, багатофункціональні, екологічні. Які бувають форми? Чому без них не обходиться ні один поважаючий себе кондитер? Чому завдячують своєю популярністю? Не важливо які саме форми з пергаменту для випічки Ви придбаєте, для мафінів, капкейків, кексів, пасок або цукерки, плюси у них у всіх однакові. По-перше, їх не треба мити. А це, погодьтеся, дуже приємно! По-друге, вони витримають високу і низьку температуру і придатні як для випічки, так і для заморозки продуктів. Їх можна використовувати в мікрохвильові печі, при цьому тісто у них чудово, швидко, рівномірне випікається, ніколи не пригорає, їх не потрібно змащувати маслом і посипають паніровкою. У них можна спекти все, вони самі по собі є гарною сучасною і нетоксичний упаковкою. По-третє, використовується для оформлення м'ясних, овочевих, кондитерських закусок. Папільотку з пергаменту мають розмір 3 см в основу і 6см в розгорнутому вигляді, малюнок в один колір, в ящику вони в асортименті, тому малюнок і колірна гамма, не буде відповідати зображенню на сайті, а в упаковці вони однакові. Форма виготовлена з високоякісної харчової папери. Використання одноразове. Так як форми виготовлені з хорошої якості пергаменту, вони легко відокремлюються один від одного, що дає можливість використовувати їх на автоматичній лінії з подачею тарталеток до дозатору тесту.