1 600,83 ₴/пач
Показати оптові ціниОдноразовий контейнер з харчової алюмінієвої фольги SP98L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам в ньому зручно зберігати, заморожувати і розігрівати, транспортувати їду на роботу або пікнік.Упаковка і посуд з алюмінієвої фольги дозволяє домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Торт з баклажанів, з куркою та рисом (запечений у духовці) Закусочний торт - краща страва для літа. Готується легко і швидко, практично з будь-яких сезонних овочів. Сьогодні ми приготуємо дуже смачний торт-запіканку з баклажанів, курячого фаршу, рису, сиру і помідорів. Це страва з баклажанів чудово, економно для бюджету, гідно самого кращого визнання у вашій кулінарній книзі. Продукти (на 8 порцій) Фарш курячий - 700 г Рис варений - 300 г Баклажани - 500 г Помідори - 500 г Часник - 6 зубчиків Сир - 550 г Майонез - 1 ст. ложка Масло рослинне - 3 ст. ложки Томат-паста - 1 ст. ложка Орегано - за смаком Базилік - за смаком Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Вода (окріп) - 150 мл Зелень - для прикраси Покроковий рецепт: 1.Підготувати потрібні інгредієнти для закусочного торта з баклажанів. 2.Як приготувати торт з баклажанів, з курячим фаршем, рисом і помідорами: Курячий фарш обсмажити на рослинному маслі. Посолити, додати спеції - перець, базилік, орегано. Перемішати. 3.Попередньо очищені баклажани нарізати довгими пластинами товщиною 0,3-0,5 див. 4.Помістити в посудину з солоною водою на 15 хв. 5.Потім підсушити нарізані баклажани на сухій сковороді з обох сторін. 6.Дрібно нарізати очищений часник. 7.Для приготування соусу обсмажити нарізаний часник на рослинному маслі, влити 150 мл киплячої води, потім додати майонез, томатну пасту, сіль, перець, орегано і базилік. Перемішати і тушкувати 3 хвилини. 8.Соус готовий. 9.Нарізати помідори полукружиями. 10.Натерти сир на дрібній тертці. 11.Форму для запікання змастити олією. На дно і боки форми викласти скибочки баклажанів так, щоб вони виступали за краї форми на 3-4 див. 12.На баклажани викласти шар з половини рису, звареного в солоній воді, і посипати сиром. Другим шаром викласти м'ясний фарш і теж посипати сиром. Третім шаром викласти помідори, посолити і посипати тертим сиром. Зверху викласти решту рис, залити соусом. 13.Закрити поверхню закусочного торта-запіканки виступаючими скибочками баклажанів і на незакриті дільниці викласти залишилися баклажани. 14.Форму помістити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати баклажани з курячим фаршем, рисом, помідорами і сиром 25 хвилин. 15.Готовий закусочний торт з баклажанів, запечений в духовці, остудити. Перевернути торт-запіканку з баклажанів, з куркою та рисом, на блюдо дном вгору. Подавати, прикрасивши зеленню і овочами. Приємного апетиту! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5 см |
Довжина | 31.9 х 25.9 см |
Кількість в упаковці | 50шт |
Кількість в ящику | 8 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 3100мл |
Розмір зовнішній | 30 х 24 см |
Внутрішній розмір | 27.2 х 21.2 см |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |