1 181,88 ₴/пач
Показати оптові ціниОдноразовий контейнер з харчової алюмінієвої фольги SP88L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам в ньому зручно зберігати, заморожувати і розігрівати, транспортувати їду на роботу або пікнік.Упаковка і посуд з алюмінієвої фольги дозволяє домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Ліниві голубці в духовці Коли хочеться голубців, а часу на їх приготування немає, виручає лінивий варіант приготування цієї страви. Продукти Фарш м'ясний - 500 г Капуста білокачанна - 500 г Рис круглозерний - 0,5 склянки Яйце - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 150 г Морква - 150 г Часник - 2 зубчики Олія соняшникова - 1 ст. ложка Перець чорний мелений - за смаком Сіль - за смаком * Для соусу: Томатна паста - 2 ст. ложки + 1 склянку води або томатний сік - 1 стакан * Для подачі: Сметана - за смаком Зелень свіжа - за смаком Як приготувати ліниві голубці в духовці: 1. Капусту дрібно нарізати і залити окропом хвилин на 10. Відкинути капусту на друшляк і дати рідини стекти. 2. Рис помити і відварити на невеликому вогні до напівготовності, приблизно 10-12 хвилин після закипання. 3. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Часник очистити і видавити через прес. 4. Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій олії протягом 7 хвилин на середньому вогні. 5. Змішати фарш, капусту, рис і обсмажені овочі. Додати яйце, чорний мелений перець, подрібнений часник і сіль. Все добре перемішати. 6. З фаршу мокрими руками сформувати котлети. 7. Томатну пасту розвести водою. Викласти котлети в форму для запікання, залити томатною пастою, розведеною у воді (або томатним соком). 8. Включити духовку і розігріти до 180°С. Запікати ліниві голубці в духовці протягом однієї години. 9. Подавати ліниві голубці зі сметаною і свіжою зеленню. На гарнір до голубців можна подати відварну картоплю або картопляне пюре. Приємного апетиту! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 4,2 см |
Довжина | 31.5 х 21.5 см |
Кількість в упаковці | 50шт |
Кількість в ящику | 8 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 2100мл |
Розмір зовнішній | 29.5 х 19.5 см |
Внутрішній розмір | 27.2 х 17.2 см |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |