1 383,27 ₴/пач
Показати оптові ціниОдноразовий контейнер з харчової алюмінієвої фольги SP64L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам в ньому зручно зберігати, заморожувати і розігрівати, транспортувати їду на роботу або пікнік.Упаковка і посуд з алюмінієвої фольги дозволяє домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Овочева запіканка. Овочева запіканка - чудове блюдо, що дозволяє поєднувати кілька продуктів і проявити свою фантазію. У цьому рецепті запіканка готується з капусти, кабачків, помідорів, моркви та цибулі, ви ж можете змінювати складові за своїм смаком. Продукти Капуста білокачанна - 200 г Морква - 100 г Цибуля ріпчаста - 100 г Кабачок - 200 г Помідори черрі - 100 г Яйця - 2 шт. Молоко 100 мл Борошно - 1 ст. ложка (з гіркою) Кріп свіжий - за смаком Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Масло рослинне - для обсмажування Покроковий рецепт: 1.Овочі натераем на тертці. 2.Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії до прозорості, посолити і поперчити. 3.Додати капусту, перемішати і обсмажувати разом з цибулею і морквою приблизно 5 хвилин. 4.Потім викласти натертий кабачок і дрібно нарізаний кріп. Перемішати, влити трохи гарячої кип'яченої води, близько 100 мл) і тушкувати під кришкою до випаровування рідини. 5.Тим часом приготувати заливку. Збити яйця з сіллю. 6.Влити молоко, всипати борошно і перемішати до повної однорідності. 7.Овочі викласти у форму для запікання. Якщо необхідно, попередньо змастіть форму маслом. Я не змащувала. 8.Залити заливкою, щоб вона покрила овочі. 9.Помідори черрі розрізати навпіл і розкласти поверх запіканки. 10.Поставити форму з овочами в духовку, нагріту до 180 градусів і запікати 20-25 хвилин. Смачна і ніжна овочева запіканка готова. Приємного апетиту! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5,5 см |
Довжина | 21,8 х 15,3 см |
Кількість в упаковці | 100 штук |
Кількість в ящику | 12 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 1300 мл |
Розмір зовнішній | 20,5 х 14 см |
Внутрішній розмір | 17,8 х 11,3 см |
Сезонність товару | Круглий рік |
Температурний режим | -40°С до +280°С |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |