Бумажные формы для выпечки кексов, маффинов, куличей - это идеальное изобретения, они не дорогие, разнообразные, многофункциональные, экологические. Какие бывают формы? Почему без них не обходится ни один уважающий себя кондитер? Чему обязаны своей популярностью? Не важно какие именно формы из пергамента для выпечки Вы приобретете, для маффинов, капкейков, кексов, куличей или конфеты, плюсы у них у всех одинаковые. Во-первых, их не надо мыть. А это согласитесь очень приятно! Во-вторых, они выдержат высокую и низкую температуру и пригодные как для выпечки, так и для заморозки продуктов. Їх можна використовувати в мікрохвильові печі, при цьому тісто у них чудово, швидко, рівномірне випікається, ніколи не пригорає, їх не потрібно змащувати маслом і посипають паніровкою. У них можна спекти все, вони самі по собі є гарною сучасною і нетоксичний упаковкою. По-третє, використовується для оформлення м'ясних, овочевих, кондитерських закусок. Папільотку з пергаменту мають розмір 4 см в основу і 9см в розгорнутому вигляді, малюнок в один колір, в ящику вони в асортименті, тому малюнок і колірна гамма, не буде відповідати зображенню на сайті, а в упаковці вони однакові. Форма виготовлена з високоякісної харчової папери. Використання одноразове. Так як форми виготовлені з хорошої якості пергаменту, вони легко відокремлюються один від одного, що дає можливість використовувати їх на автоматичній лінії з подачею тарталеток до дозатору тесту.