Паперові форми для
випічки кексів, мафінів, пасок - це ідеальне винаходу, вони не дорогі, різноманітні, багатофункціональні, екологічні. Які бувають форми? Чому без них не обходиться ні один поважаючий себе кондитер? Чому завдячують своєю популярністю? Не важливо які саме форми з пергаменту для випічки Ви придбаєте, для мафінів, капкейків, кексів, пасок або цукерки, плюси у них у всіх однакові. По-перше, їх не треба мити. А це, погодьтеся, дуже приємно! По-друге, вони витримають високу і низьку температуру і придатні як для випічки, так і для заморозки продуктів. Их можно использовать в микроволновые печи, при этом тесто в них прекрасно, быстро, равномерное выпекается, никогда не пригорает, их не нужно смазывать маслом и посыпать панировкой. В них можно испечь всё, а также они сами по себе является красивой современной и нетоксичный упаковкой. В-третьих, используется для оформления мясных, овощных, кондитерских закусок. Папільотку з пергаменту мають розмір 4 см в основу і 9см в розгорнутому вигляді, малюнок в один колір, в ящику вони в асортименті, тому малюнок і колірна гамма, не буде відповідати зображенню на сайті, а в упаковці вони однакові. Форма виготовлена з високоякісної харчової папери. Використання одноразове. Так як форми виготовлені з хорошої якості пергаменту, вони легко відокремлюються один від одного, що дає можливість використовувати їх на автоматичній лінії з подачею тарталеток до дозатору тесту.