Паперові одноразові форми для
випічки – простий, практичний і економічний інструмент для випічки кондитерських виробів!
Великодні форми виготовлені із спеціального паперу, вони не деформуються і володіють високою жиро-, волого - і термостійкістю. Дно і боки форм забезпечені спеціальними отворами (перфорацією), які усувають надмірну вологість.
Використання паперових великодніх форм дає численні переваги при випіканні
- принцип 2 в 1 - пасхальна форма для випічки одночасно є і оригінальною упаковкою;
- формочки для пасхи не нужно смазывать жиром и чистить после выпекания (это ведет к снижению финансовых и временных затрат на подготовку к выпеканию);
- благодаря двойному антипригарному дну пасхальной формы продукция никогда не пригорает;
-перфорация, позволяющая продукции "дышать".
-печать, устойчивая к воздействию спиртов, высоких и низких температур от -40 °С до 220 °С
- бумажные формы для выпекания пасок позволяют исключить повреждения изделия (брак) т. к. нет необходимости вынимать кулич из формы, ее можно просто разорвать по шву;
-зручність і легкість транспортування виробу.
- великодні форми сприяють зменшенню часу на випічку та охолодження готового виробу.
-рівномірна випічка всього виробу.
-зниження часу випічки і охолодження готового виробу
Форми застосовуються для випічки і розігріву в будь-яких печах, опірність високих і низьких температур від -40 до +220 °С.
Широкий асортимент паперових форм, зробить Ваші великодні паски незабутніми!