Паперові одноразові форми для
випічки – простий, практичний і економічний інструмент для випічки кондитерських виробів!
Великодні форми виготовлені із спеціального паперу, вони не деформуються і володіють високою жиро-, волого - і термостійкістю. Дно і боки форм забезпечені спеціальними отворами (перфорацією), які усувають надмірну вологість.
Використання паперових великодніх форм дає численні переваги при випіканні
- принцип 2 в 1 - пасхальна форма для випічки одночасно є і оригінальною упаковкою;
- форми для паски не потрібно змащувати жиром і чистити після випікання (це веде до зниження фінансових і тимчасових витрат на підготовку до випікання);
- завдяки подвійному антипригарному дну великодньої форми продукція ніколи не пригорає;
-перфорація, що дозволяє продукції "дихати".
-друк, стійка до дії спиртів, високих і низьких температур від -40 °С до 220 °С
- паперові форми для випікання пасок дозволяють виключити пошкодження виробу (шлюб) оскільки немає необхідності виймати паску з форми, її можна просто розірвати по шву;
-зручність і легкість транспортування виробу.
- великодні форми сприяють зменшенню часу на випічку та охолодження готового виробу.
-рівномірна випічка всього виробу.
-зниження часу випічки і охолодження готового виробу
Форми застосовуються для випічки і розігріву в будь-яких печах, опірність високих і низьких температур від -40 до +220 °С.
Широкий асортимент паперових форм, зробить Ваші великодні паски незабутніми!