1 335,84 ₴/пач
Показати оптові ціниКомплекту одноразових контейнерів з харчової алюмінієвої фольги SPT546L ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, бісквітів, пирогів і кішів з різноманітними начинками, а також підійде для запікання м'ясних страв, приготування домашніх ковбас. Комплектація: 5 штук Ритм життя постійно прискорюється!!! Людина, намагаючись заощадити час, вибирає для своїх обідів і вечерь готові страви. Часто виробники заморожених напівфабрикатів: м'ясних, овочевих, піц, десертів, готових обідів і вечерь, упаковує ці продукти в легкі алюмінієві контейнери, накриті фольгою і герметично запаяні. Різні кафе і ресторани, обслуговування банкетів, кондитерські, авіалінії і навіть прості домогосподарки використовують для доставки і приготування своїх страв харчові контейнери з алюмінію. Крім очевидної зручності і простоти у використанні, такі контейнери є максимально екологічно чистими, так як алюміній – стовідсотково матеріал, що переробляється. Он безвреден в эксплуатации, не токсичен и не выделяет вредных веществ, при нагревании, как пластик, и хранении (фольга не пропускает влагу и позволяет сохранять свежесть продуктов в холодильнике). Еще одно редкое и полезное качество – такие контейнеры не боятся резких перепадов температур. Можно просто достать продукт из морозильной камеры и начать разогрев в микроволновой печи. Упаковка не будет трескаться или деформироваться, а продукт разогреется более равномерно и тщательно, сохраняя вкус и аромат. Хотя алюминиевый пищевой контейнер тонкий и легкий, он, тем не менее, достаточно прочный и хорошо переносит транспортировку. Если к вам неожидано нагрянули гости рекомендуем быстро приготовить: Лагман с курицей Лагман является традиционным национальным блюдом среднеазиатских народностей. Готовится блюдо из мяса (баранины) с овощами и лапшой. Я решила приготовить лагман на свой лад - из того, что было. Итак, готовим лагман из курицы. Продукты Курица - 500 г Лук репчатый - 200 г Помидор - 150 г Морковь - 150 г Перец болгарский - 100 г Паста томатная - 2 ст. л. Макароны (лапша длинная) - 100 г Масло подсолнечное - 2 ст. л. Перец черный молотый Соль мелкая Как приготовить лагман из курицы: 1. Курицу вымыть, нарезать кусочками. На сковороде разогреваем масло, и обжариваем курицу в течении 10 мин. 2. Лук нарезаем полукольцами и добавляем к курице. Обжариваем в течении 10 минут. 3. Морковь нарезаем кубиками и отправляем к мясу и луку. Тушим 5 минут. 4. Помидор обдать кипятком и снять кожицу. Нарезаем помидоры и перец кубиками, добавляем к мясу с овощами. Также добавляем томатную пасту, перец, соль. 5. Перемешиваем и тушим под закрытой крышкой 15 минут. 6. Відварюємо макарони і перемішуємо з куркою з овочами. В результаті вийшов лагман з курки, нехай не класичний, але дуже смачний! PS Надішліть фотко страви.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5,6 см |
Діаметр верху | 19,2 см |
Діаметр дна (низа) | 16,8 см |
Довжина | 20,3 см |
Кількість в упаковці | 100 штук |
Кількість в ящику | 9 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 1500 мл |
Розмір зовнішній | 192мм*57мм |
Внутрішній розмір | 168мм*57мм |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Форма | Кола |
Колір виробу | Сріблястий |