Комплекту одноразових контейнерів з харчової алюмінієвої фольги SP86L підходить для приготування страв, розрахованих на сім'ю або компанію. Цей універсальний контейнер, в ньому можна приготувати величезний діапазон різноманітних страв, також можна використовувати його для сервіровки столу, для зберігання і транспортування їжі. Комплектація: 2 штуки контейнерів з кришками.Упаковка і
посуд з алюмінієвої фольги дозволяє домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Запечене м'ясо в картопляній шубці М'ясо в картопляній шубці - відмовитися неможливо! Цікавий варіант з картоплею, м'ясом і сиром! Готується легко, виходить смачно! Хто пробував, просять ще! Готуйте на здоров'я! Продукти Картопля - 700 г Фарш м'ясний - 500 г Цибуля ріпчаста - 150 г Сир твердий - 200 г Яйця - 2 шт. Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Зелень петрушки - за смаком Олія - для смаження Покроковий рецепт: 1.Спочатку займемося начинкою. 2.Готується начинка дуже просто. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. 3.Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до рум'яного кольору. 4.До цибулі додаємо фарш і обсмажуємо ще хвилин 10. Зелень петрушки дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу з цибулею. Солимо і перчимо. Перемішуємо і остуджуємо. Начинка готова. 5.Готуємо продукти для картопляної шубки. 6.Картоплю натираємо на крупній тертці. Терту картоплю дуже добре віджимаємо (через рушник). 7.Сир натираємо на крупній тертці. 8.Картопля змішуємо з яйцями і половиною сиру. Також додаємо сіль (обережно, якщо сир у вас солоний) і перець. Перемішуємо. 9.Беремо маленьку чашку і застеляємо дно і боки харчовою плівкою. Викладаємо в чашку 2 ст. ложки з гіркою картопляної маси і розподіляємо ложкою, формуючи "кишеньку". 10.Кладемо на дно трошки сиру і 2 ст. ложки фаршу з цибулею. Притискаємо ложкою. 11.Додаємо ще 1 ст. ложку картопляної маси, закриваючи начинку. 12.Піднімаємо краю плівки і загортаємо, формуючи картопляні кулі, де в центрі буде фарш з сиром. Так вчиняємо з усієї картопляною масою і фаршем. Прибираємо плівку, картопляні кульки викладаємо на деко і відправляємо в духовку. 13.Запікаємо м'ясо в картопляній шубці в духовці при температурі 180-200 градусів 35-40 хвилин. М'ясо в картопляній шубці готово. Вийшло смачно і цікаво, рекомендую спробувати! PS Надішліть фотко страви.