57,96 ₴
Показати оптові ціниКомплекту одноразових контейнерів з харчової алюмінієвої фольги SPT546L ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, бісквітів, пирогів і кішів з різноманітними начинками, а також підійде для запікання м'ясних страв, приготування домашніх ковбас. Комплектація: 5 штук Ритм життя постійно прискорюється!!! Людина, намагаючись заощадити час, вибирає для своїх обідів і вечерь готові страви. Часто виробники заморожених напівфабрикатів: м'ясних, овочевих, піц, десертів, готових обідів і вечерь, упаковує ці продукти в легкі алюмінієві контейнери, накриті фольгою і герметично запаяні. Різні кафе і ресторани, обслуговування банкетів, кондитерські, авіалінії і навіть прості домогосподарки використовують для доставки і приготування своїх страв харчові контейнери з алюмінію. Крім очевидної зручності і простоти у використанні, такі контейнери є максимально екологічно чистими, так як алюміній – стовідсотково матеріал, що переробляється. Він безпечний в експлуатації, не токсичний і не виділяє шкідливих речовин при нагріванні, як пластик, та зберіганні (фольга не пропускає вологу і дозволяє зберігати свіжість продуктів в холодильнику). Ще одне рідкісне і корисне якість – такі контейнери не бояться різких перепадів температур. Можна просто дістати продукт з морозильної камери і почати розігрівати в мікрохвильовій печі. Упаковка не буде тріскатися або деформуватися, а продукт розігріється більш рівномірно і ретельно, зберігаючи смак і аромат. Хоча алюмінієвий харчової контейнер тонкий і легкий, він, тим не менш, досить міцний і добре переносить транспортування. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Лагман з куркою Лагман є традиційним національним блюдом середньоазіатських народностей. Готується страва з м'яса (баранини) з овочами і локшиною. Я вирішила приготувати лагман на свій лад - з того, що було. Отже, готуємо лагман з курки. Продукти Курка - 500 г Цибуля ріпчаста - 200 г Помідор - 150 г Морква - 150 г Перець болгарський - 100 г Паста томатна - 2 ст. л. Макарони (локшина довга) - 100 г Олія соняшникова - 2 ст. л. Перець чорний мелений Сіль дрібна Як приготувати лагман з курки: 1. Курку вимити, нарізати шматочками. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо курку протягом 10 хв. 2. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до курки. Обсмажуємо протягом 10 хвилин. 3. Моркву нарізаємо кубиками і відправляємо до м'яса і цибулі. Тушкуємо 5 хвилин. 4. Помідор обдати окропом і зняти шкірку. Нарізаємо помідори і перець кубиками, додаємо до м'яса з овочами. Також додаємо томатну пасту, перець, сіль. 5. Перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою 15 хвилин. 6. Відварюємо макарони і перемішуємо з куркою з овочами. В результаті вийшов лагман з курки, нехай не класичний, але дуже смачний! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 5,7 см |
Діаметр верху | 19,2 см |
Діаметр дна (низа) | 16,8 см |
Довжина | 20,5 см |
Кількість в упаковці | 2 шт |
Кількість в ящику | 20 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 1440 мл |
Розмір зовнішній | 192мм*57мм |
Внутрішній розмір | 168мм*57мм |
Сезонність товару | Круглий рік |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Форма | Кола |
Колір виробу | Сріблястий |