994 ₴
Показати оптові ціниОдноразовий контейнер із харчової алюмінієвої фольги SP64L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випікання різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам у ньому зручно зберігати, заморожувати та розігрівати, транспортувати їжу на роботу або пікнік.Упаковка та посуд з алюмінієвої фольги дає змогу домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі її смакові. Характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дає змогу мінімізувати час на приготування, заморожування та повторне розігрівання страви. Якщо до вас невибагливо нагрували гості, рекомендуємо швидко приготувати: Овочеве запіканка. Овочева запіканка — чудова страва, що дає змогу поєднувати кілька продуктів і проявити свою фантазію. У цьому рецепті запіканка готується з капусти, кабачків, помідорів, моркви та цибулі, ви можете змінювати складники на свій смак. Продукти Капуста білочана - 200 г. Морква - 100 г. Цибуля ріпчаста - 100 г. Кабачок - 200 г. Помідори чері - 100 г. Яйця - 2 шт. Молоко — 100 мл Мука — 1 ст. ложка (з гіркою) Укроп свіжий — на смак Сіль — на смак Перець чорний мелений — на смак олія рослинна — для обсмажування Покроковий рецепт: 1.Овочі натеремо на тертці. 2. Знебарвити цибулю та моркву на олії до прозорості, посолити та поперчити. 3.Добавити капусту, перемішати й обсмажувати разом із цибулею й морквою приблизно 5 хвилин. 4. Затем викласти натертий кабачок і дрібно нарізаний кроп. Перемішати, влити трохи гарячої кип'яченої води, приблизно 100 мл, і тушкувати під кришкою до випаровування рідини. 5.Тем часом приготувати заливку. Збити яйця із сіллю. 6. Влити молоко, всипати борошно та розмішати до повної однорідності. 7. Овочі викласти у форму для запікання. Якщо необхідно, попередньо змастіть форму оливою. Я не змащувала. 8. Залити заливкою, щоб вона покривала овочі. 9. Помідори чері розрізати навпіл і розкласти поверх запіканки. 10. Поставити форму з овочами в духовку, нагріту до 180 градусів, і запікати 20-25 хвилин. Смачна та ніжна овочева запіканка готова. Смачного! PS Дозволено фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Висота зовнішня | 4,1 см |
Довжина | 21,8 х 15,3 см |
Кількість в упаковці | 125 штук |
Кількість в ящику | 12 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Матеріал(особливості) | Алюміній (фольга) |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 960мл |
Розмір зовнішній | 20,5 х 14 см |
Внутрішній розмір | 17,8 х 11,3 см |
Сезонність товару | Круглий рік |
Температурний режим | -40°С до +280°С |
Тип | Контейнер з харчової алюмінієвої фольги |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |