Паперові форми для випікання кексів, мафінів, кулічів — це ідеальні винаходи, вони не дорогі, різноманітні, багатофункціональні, екологічні. Які бувають форми? Чому без них не обходиться жоден кондитер, що поважає себе? Чому зобов'язані своєю популярністю? Не важливо, які саме форми з пергаменту для випікання Ви придбаєте, для мафінів, капкейків, кексів, кулічів або цукерки, плюси в них у всіх однакові. По-перше, їх не треба мити. А це погодьтеся дуже приємно! По-друге, вони витримають високу та низьку температуру та придатні як для випікання, так і для заморожування продуктів. Їх можна використовувати в мікрохвильових печі, водночас тісто в них прекрасно, швидко, рівномірно випікається, ніколи не пригоряє, їх не потрібно змащувати олією і посипати паніруванням. У них можна спекти все, а також вони самі по собі є красивою сучасною та нетоксичною упаковкою. По-третє, використовується для оформлення м'ясних, овочевих, кондитерських закусок. Папільйотки з пергаменту мають розмір 3 см у основу та 6 см у розгорнутому вигляді, малюнок в один колір, у ящику вони в асортименті, тому малюнок і колірна гама, не відповідатиме зображенню на сайті, а в пакованні вони однакові. Форма виготовлена з харчового високоякісного паперу. Використання одноразове. Оскільки форми виготовлені з гарної якості пергаменту, вони легко відокремлюються одна від одної, що дає змогу використовувати їх на автоматичній лінії з подаванням тарталеток до дозатора тіста.