Термоусадкова етикетка — це чудовий сучасний і швидкий спосіб прикрашання традиційного пасивного яйця. На раніше зварене охолоджене яйце потрібно одягнути термоетикетку й опустити на 2-3 секунди в гарячу воду. Вона швидко схопиться й обтягне овальну форму яйця. Асортимент змінюється постійно, тому ми пропонуємо розглядати термоетикетки за тематикою, у кожній тематиці може бути кілька різновидів картинок.
Подивіться, що за диво
Поклади мама в страву?
Тут яйце, але не просте:
Золотий розписний
Немов яскрава іграшка!
Тут смужки, завитушки,
Багато маленьких кілочок,
Зір, кухлів і сердечок.
Для чого всі ці фарби,
Немов у старій добрій казці?
Мама всім дала відповіді:
— Великодня — свято найсвітліше!
А яйце, відоме мені,
Символ життя на землі!